Sportlov – Tännäskröket

Sportlov

Sista minuten! Boka boende.

Läs mer

Tänk att få tillbringa sportlovet bland riktiga fjäll och orörd natur här hos oss på Tännäskröket. Sportlovet är givet för många med oss att umgås tillsammans i fjällen, fylla på kroppen med en massa härlig energi, frisk luft och avkoppling. Vi har aktiviteter för hela familjen och garanterar en sportlovsvecka som inte blir sysslolös. Här kommer du kunna uppleva skidåkning både utför och på längden i en orörd natur med storslagna vyer, för alla nivåer. Barnen kan också få träffa Malte Myskoxe och besöka våra djur i Maltes Fäboland. 

Boende

Hyr någon av våra vackert inredda och härliga stugor eller lägenheter och kom hem till en varm bastu. Precis utanför dörren är det promenadavstånd till backen och restauranger Árran som har lagat den där goda restaurangmaten.

Händer under sportlovet

För de minsta längtar Malte Myskoxe redan efter alla barnen och han kommer säkert hitta på en massa hyss i sin alldeles egna klubb; Maltklubben som går att boka innan ni anländer.
Läs mer om Maltekluben HÄR.
 

Skidskola går att boka Måndag – Torsdag, både utför och på längden. Det går även att boka privatlektioner, eller tolka bakom skoter från Friåkningsområdet Norrsia. 
På Torsdagar har vi kvällsskidåkning, då vi också har fackelslalom. Onsdag dukar vi upp Hamburgeafton och på Fredag har vi vår populära pizzabuffé. Boka bord i receptionen eller via mailen: restaurang@tannaskroket.se

Läs mer om vad som händer i vår kalender eller fråga i receptionen. 

LIFTKORT, SKIDSKOLA, SKIDHYRA

Boka online för bästa pris och tillgänglighet.

Våra andra aktiviteter

Brf Renstråket

Läs mer!

Malte

Malteklubben – vinter

Alpin skidåkning på Tännäskröket i Funäsfjällen

Alpinskidåkning

Längdskidåkning

Längdskidåkning

Malte Myskoxe

Skidskola – för små & stora

falkboet

Falkboet – i myskoxarnas rike

winter-scooter

Skoter – 610 km leder

Myskoxe i Tännäs

Myskoxar – Träffa ett urtidsdjur

Längdskidåkning med pannlampa

Längdskidåkning med pannlampa

06072011-IMG_5078 kopia

ROGENS NATURRESERVAT

winter-fishing

Vinterfiske – isborr & pimpelspö

Rulla till toppen