Ny brölopp – Tännäskröket

Ny brölopp

Ditt bröllop på Tännäskröket

Hos oss bokar ni i princip en helt egen skidanläggning till ert bröllop. Skidåkningen blir ett jätte trevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt ihop och bli ett sammanknutet gäng.

Den storslagna naturen i Tännäs skapar fantastiska möjligheter för storslagna upplevelser. Vår lilla anläggning med mat och service i världsklass är en vinnande kombination för ett personligt och unikt bröllop.

Nachtwache

Vigseln kan ske på valfri plats utifrån egna önskemål men två bra alternativ är: Tännäs Kyrka, Sveriges högst belägna kyrka och
Toppstugan på 1 000 meters höjd med makalös utsikt

Bröllopsmiddag

Vår restaurang är utnämnd av White Guide som en av fjällvärldens bästa. Vi tar fram våra menyer utifrån det fjällskafferiet har att erbjuda. Bröllopsfest efter middagen kan ske antingen i vår restaurang eller i toppstugan. Väljer ni toppstugan kan ni om ni vill ta med er egen alkohol. Som transport upp till toppstugan kan gästerna bjudas på en hisnande skoterfärd upp för berget.

Aktivitäten

Wir können Slalomrennen und ähnliche Aktivitäten organisieren. Warum lassen Sie nicht die Freunde der Braut die Freunde des Bräutigams herausfordern?
Ett annat trevligt tillägg är afterski i toppstugan eller i vår restaurang. Med eller utan trubadur. I övrigt har vi Sveriges bästa skoterleder och en mysig SPA-kåta med bastu och bubbelbad som kan avnjutas i par eller större grupper.

 

Är ni intresserade? Vill veta mer?

Vi skräddarsyr självklart efter era behov!

Mejla oss » eller ring oss på telefon: +46 684 24 000

Nach oben scrollen