JOBBA HOS OSS

Bli en del av vår gästservice på Tännäskröket - "Ett eget ställe i fjällen"

Läs mer

Jobba hos oss på Tännäskröket

SÄSONGSMEDARARBETARE FÖR VINTERN 22/23

Vi söker säsongsarbetare inom lift, gästservice, reception, uthyrning, shop, servis, kock och skidskolan.

För mer information se respektive annons på Arbetsförmedlingen/Platsbanken. Sökord: Tännäs

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 oktober till personal@tannaskroket.se

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

Köksmästare

 

Älskar du mat, dryck och riktigt bra service?

Vill du vara med och utveckla en av Funäsfjällens mysigaste restauranger?

Árran, som betyder eld på samiska, är navet och mötesplatsen i skidanläggningen Tännäskröket. Variationen är bred, här serveras rustika skidåkarluncher, mysiga familjekvällar och finare à la carte sittningar och bröllopssupéer. Gemensamt är att Àrran på ett opretentiöst vis vill ta vara på gamla mattraditioner och lyfta fram de fantastiska fjällråvarorna.

Nu söker vi en duktig köksmästare med höga krav på sig själv och sin arbetsplats och som vill vara med att styra och utveckla restaurangen. Du är mycket passionerad och intresserad av allt som rör matupplevelser!

Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Boende finns på anläggningen om det önskas. Du får även Skidpass för hela Funäsfjällens skidområde som en personalförmån.

_______________________________________________________________________

Tännäskröket är en familjeägd fjällresort i Funäsfjällen, västra Härjedalen. Vi är en året-runt anläggning där naturen och harmoni står i centrum. Fokus är på det personliga bemötandet och omsorg om våra gäster, personal och omgivningar, i helhet och detaljer, för att skapa den genuina och personliga fjällupplevelsen. Här finns fjällhus, lägenheter, camping, restaurang och sportuthyrning. Vi har liftar på två berg med skidåkning i 17 nedfarter samt längdspår och skoteråkning inom Nordic Ski. Sommartid och höst erbjuder Funäsfjällen ett brett utbud av aktiviteter som vandring, fiske, paddling och cykel samt att besöka myskoxarna i sin naturliga miljö.

TÄNNÄSKRÖKET SÖKER PLATSCHEF

VI SÖKER DIG SOM VILL DRIVA OCH UTVECKLA VÅR FJÄLLRESORT TILLSAMMANS MED OSS OCH SKAPA EN UNIK PLATS FÖR MINNESVÄRDA UPPLEVELSER FÖR VÅRA GÄSTER.

I rollen som Platschef har du övergripande ansvar över alla avdelningar på Tännäskröket. Du kommer att rapportera till VD och har en organisation med avdelningschefer till din hjälp, men du kommer även att ha en operativ roll och ingå i den dagliga driften.

Vi söker dig som har hög social kompetens med ett starkt intresse för människor och upplevelser och tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare. Du är en stark och trygg ledare och duktig på att se möjligheter och lösningar och har ett affärsdrivande arbetssätt. Vidare är du lyhörd, har hög integritet och god förmåga att skapa förtroende.

Du har tidigare haft en ledande befattning inom hotell- och eller restaurangbranschen/turistnäringen där du har visat goda affärsmässiga och ekonomiska resultat. Du är van vid ekonomistyrning och att skapa lönsamma processer genom arbete med nyckeltal, kostnadskontroll och bemanningsoptimering.

Produktutveckling, strategiska mål och utveckling utformas tillsammans med VD och ledningsgrupp. Du som Platschef har det övergripande ansvaret för samtliga frågor kopplat till anläggning och gäst.

I det ingår ansvar för:

 • Restaurang/Toppstuga
 • Gästservice – Boende, försäljning, camping, städ
 • Lift och Drift – Liftar, pister, längdspår, sportshop, skidskola, sommar- och vinteraktiviteter, fastighetsskötsel

Arbetsuppgifter

VERKSAMHET:
 • Leda avdelningschefer och arbetsledare att driva sina respektive avdelningar så effektivt och kvalitativt som möjligt
 • Planering av verksamheten, mål och rutiner
 • Regelbunden ekonomisk rapportering gällande nyckeltal, timmar, intäkter och kostnader
 • Utveckling av verksamheten. Daglig drift och framtida förändringar. Prioritera och effektivisera den totala verksamheten och effektivisera resursanvändningen.
 • Ansvara för arbetsmiljöarbetet
 • Aktivt delta i det dagliga arbetet
 • Agera på de brister och problem som uppstår
 • Uppföljning av verksamheten (mål, rutiner, regler och lagar, egenkontrollprogram)
PERSONAL:
 • Genomföra ledningsmöten med personal på anläggningen
 • Personalbehovsplanering, rekrytering och schemaläggning
 • Personalansvar, medarbetarsamtal
 • Coacha och utveckla medarbetare
EKONOMI:
 • Budgetansvar för avdelningarna inklusive upprättande och uppföljning
 • Kontering och kontroll av avdelningarnas fakturor
 • Rapporter och ansökningar hos myndigheter.

Säsongen pågår från december till april samt juni till september. Under resten av året sker utvärdering, planering och kreativ utveckling av verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Arbetet sker till största del dagtid på vardagar men det kommer även att förekomma helg och kvällstjänstgöring.

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst i en spännande och utvecklande arbetsmiljö. Hos oss är beslutsvägarna korta i en organisation med stark tillväxttakt. Eftersom vi är en förhållandevis liten, familjeägd anläggning kommer du vara en viktig del i vårt team som tillsammans med oss kommer vara med och utveckla anläggningen. Vi sätter stor stolthet i att genom vackra miljöer och omsorg och engagemang i produktutbudet skapa en plats där man kan trivas och må bra.

Skicka ansökan till Jenny Callenholt, VD
jenny@tannaskroket.se
Mobil: 0708 44 44 55


BLI EN DEL AV TÄNNÄSKRÖKETS GÄSTSERVICE

Vi söker löpande personal inom våra avdelningar restaurang, lift, skidlärare, reception och gästservice. Boende kan oftast erbjudas i moderna lägenheter precis vid backen. På Tännäskröket jobbar alla avdelningar tight ihop vilket ger en härlig gemenskap. Vi hjälper och stöttar varandra när det behövs!

Skicka CV och personligt brev till personal@tannaskroket.se.

Tännäskröket är en del av Funäsfjällen och ligger i Härliga Härjedalen. Ca 20 minuter från Funäsdalen by.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bläddra till toppen