SOMNA BEKVÄMT MED FJÄLLEN UTANFÖR Husknuten

Alla våra lägenheter & fjällhus har vi skapat med naturen som inspiration!

På Tännäskröket vill vi att våra gäster ska trivas och må bra, som att man kommit hem. Det är därför vi kallar oss ett eget ställe i fjällen.

Fjällhus i Tännäskröket i Funäsfjällen

Fjällhus

Våra fjällhus ligger på ca 700 meters höjd på Hemkrökets sydsluttning mitt i hjärtat av Tännäskröket. Placeringen, färger och materialval är gjorda för att harmonisera med den kringliggande naturen så att ni ska kunna njuta  av fjällkänslan såväl inom- som utomhus. Majoriteten av våra fjällhus är inredda med exklusiva möbler från Norrgavel och alla är luftigt och med väl tilltagna sociala ytor och sovrum. 

Här finns stugor för 2-10 personer. 

Tännäskrökets stugområde

Lägenheter

I Tännäskrökets lägenheter bor du mitt i fjällanläggningen med skidbacken och spåren precis utanför dörren. Här finns lägenhet Järven för 2 personer och lägenhet Mården för 4 (+1) personer. Lägenheterna är utrustade med minikök, torkskåp, tv och wi-fi. 

Från Q3 2023 kommer även de exklusiva lägenheterna i den nya Brf Renstråket att finnas till uthyrning. De här lägenheterna finns i två storlekar från 4-8 personer och innehåller även bastu och kamin. 

CAMPING

Ta med ditt eget boende! Här på Tännäskröket campar ni enkelt och bekvämt nära natur och bekvämligheter. Vi har både säsongsplatser och drop in, för tält, husvagn eller husbil. 

Backstugan

Backstugan på Tännäskröket
Checka ut! Vi har en alldeles speciell ekostuga högt upp på berget. Vakna upp 850 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen och Härjedalen. Stugan har ingen el utan värmen kommer från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter eller en promenad. Frukost levereras valfri tid på morgonen till stugan.
Backstugan brasa
Bläddra till toppen