Boende – Tännäskröket

SOMNA BEKVÄMT MED FJÄLLEN UTANFÖR Husknuten

Alla våra lägenheter & fjällhus har vi skapat med naturen som inspiration!

På Tännäskröket vill vi att våra gäster ska trivas och må bra, som att man kommit hem. Det är därför vi kallar oss ett eget ställe i fjällen.

Fjällhus i Tännäskröket i Funäsfjällen

Fjällhus

Tännäskrökets fjällhus ligger på ca 700 meters höjd på Hemkrökets sydsluttning mitt i hjärtat av Tännäskröket. Placeringen, färger och materialval är gjorda för att harmonisera med den kringliggande naturen för att ni ska kunna njuta  av fjällkänslan såväl inomhus som utomhus.

För att ge vårt fjällboende en exklusiv skandinavis fjällkänsla så är majoriteten av våra fjällhus är inredda med möbler från Norrgavel. De har alla väl tilltagna sociala ytor och sovrum och har kamin och bastu. 

På Tännäskröket finns stugor för 2-11 personer och är namngivna efter våra fyrbenta vänner  – Lokatten, Renen, Räven, Älgen, Isbjörnen och Vargen. 

Boendet bokas för minst 2 nätter. 

Lägenheter

I Tännäskrökets lägenheter bor du mitt i fjällanläggningen med skidbacken och spåren precis utanför dörren.

Renstråket

Till vintersäsongen 2023 kommer de exklusiva lägenheterna i den nya Brf Renstråket att finnas till uthyrning. Lägenheterna är ritade av arkitekt Max Holst och har en fjällhuskänsla och finns i två storlekar för 5 alt. 8 personer. Lägenheterna har slående utsikt mot skidbackar och fjällkedjan med en uteplats i sydvästläge. Inredningen har en harmonisk färgskala, med naturmaterial och inredning från Norrgavel. Båda storlekarna har bastu och den större har även kamin, de är även utrustade med kök, tv, wi-fi och torkskåp. 

Mården och Järven

Lägenhet Järven och Mården är våra prisvärda och mysiga lägenheter för 2 personer och  för 4 (+1)  personer. Lägenheterna är utrustade med minikök (ej ugn), torkskåp, tv och wi-fi. 

CAMPING

Ta med ditt eget boende! Här på Tännäskröket campar ni enkelt och bekvämt nära natur och bekvämligheter. Vi har både säsongsplatser och drop in, för tält, husvagn eller husbil. 

Alla platser har egen elstolpe och tillgång till sällskapsrum med TV, dusch/WC och kök. Vid dygnshyra ingår el och vid säsongshyra tillkommer elavgift (beräknad på förbrukning).

Campingen ligger i nära anslutning till den alpina skidåkningen, spår, leder, badsjö och restaurang.  Här finns även en Spakåta med bastu, bubbelbad och kamin.

Dygnsplats kan bokas via hemsidan. För säsongsplats vänlingen kontaka oss på bokning@tannaskroket.se 

 

Backstugan

Backstugan på Tännäskröket

Checka in fö att checka ut! Vi har en alldeles speciell ekostuga högt upp på berget. Vakna upp 850 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen och Härjedalen. Stugan har ingen el utan värmen kommer från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter eller en promenad. Frukost levereras valfri tid på morgonen till stugan. Ett minne för livet!

Backstugan brasa
Rulla till toppen