Jobba hos oss på Tännäskröket – Tännäskröket

JOBBA HOS OSS

Bli en del av vårt team här på Tännäskröket - "Ett eget ställe i fjällen"

Läs mer

Jobba hos oss på Tännäskröket

Tännäskröket är en familjeägd fjällresort i Funäsfjällen, västra Härjedalen. Vi är en året-runt anläggning där fokus är på det personliga bemötandet och omsorg om våra gäster, personal och omgivningar, i helhet och detaljer, för att skapa den genuina och personliga fjällupplevelsen. Här finns exklusiva fjällhus, lägenheter, camping, restaurang och sportuthyrning. Vi har liftar på två berg med skidåkning i 17 nedfarter samt längdspår och skoteråkning. Sommartid och höst erbjuder Funäsfjällen ett brett utbud av aktiviteter så som vandring, fiske, paddling och cykel samt att besöka myskoxarna i sin naturliga miljö.

KOCK

Vi söker kock till sommarsäsongen, med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan till personal@tannaskroket.se

Marknads och säljansvarig kommunikatör

Tännäskröket är den lilla fjällanläggningen som berör, där vår ständiga strävan efter att bygga känslan av ”Ett eget ställe i Fjällen” finns i vårt DNA. Vi bygger vidare vårt team och söker nu Dig som vill vara med på Tännäskrökets fortsatta resa tillsammans med oss. Uppdraget som Marknads- & säljansvarig kommunikatör är av stor vikt för anläggningens fortsatta utveckling och är en nyckelroll. Du kommer jobba tätt ihop med VD och övriga i organisationen där du även ingår i styrgruppen. Du behöver inte vara expert på allt, men vi ser att du kan lite av mycket. Allt ifrån aktiviteter på sociala medier, intern kommunikation till strategiska varumärkesfrågor och Du är bekväm med att uttrycka dig i text, bild och grafik. Vi alla är prestigelösa och hoppar in där det behövs stöttning, så dina personliga egenskaper är viktiga. Uppdraget innebär en årsanställning med hög närvaro på plats som krav.

För mer information om tjänsten klicka HÄR

Vi rekryterar löpande, så tveka inte att ta kontakt med Jonas Kojan, vd.

jonas@tannaskroket.se

SPONTANANSÖKAN

Vi håller alltid ögon och öron öppna för ny personal som passar in i teamet här på Tännäskröket. Det kan vara inom restaurang, gästservice, kommunikation, aktiviteter eller skidinstruktörer. 

Hör av dig till oss på personal@tannaskroket.se


Vi hörs! 

Rulla till toppen