köp ditt fjällhus – Tännäskröket

DITT EGET FJÄLLBOENDE

En förankring i Sveriges vackraste fjällområde & en investering i ett aktivt friluftsliv

Läs mer

exklusiva fjällhus och lägenheter

På Tännäskrökets sydvästra sluttning hittar du stugområdet med hänförande utsikt mot den norska fjällkedjan. De exklusiva fjällhusen och lägenheterna är individuellt utplacerade i den storslagna naturen med gångavstånd till liftar, längd- och skoterspår, restaurang och centrumbyggnad, samt vissa tomter med ski-in ski-out placering. Färgskala och materialval harmoniserar med naturen och präglas genomgående av hög kvalitét och gedigna fina materialval. Inredningen är framtagen i samarbete med Norrgavel.

BRF Renstråket

Exklusiva lägenheter i skuldfri förening.

Mitt i Tännäskröket bygger vi vackra lägenheter med fjällhuskänsla, i perfekt sydväst-läge och närhet till pist och spår. Lägenheterna är ritade av arkitekt Max Holst och kommer i två storlekar, 52 kvm (5 bäddar) och 74 kvm (8 bäddar). Den stora lägenheten har braskamin och bastu och den mindre har bastu. Båda har terrass/balkong, exklusiva materialval och färgskala som harmoniserar med naturen. 

Tillträde är beräknat till september 2023. Ni kan redan nu få en visning då lägenheterna är under uppförande. 

Brf Renstråket

Brf Renstråket är en skuldfri förening för en trygg investering.

KAMPANJ!

Boka innan 1 maj och få inredningspaket från Norrgavel på köpet, värde  

255 000 kr / 355 000 kr

Fjällhus Lokatten

Fjällhus Lokatten är ritat av arkitekterna AndrénFågelström och är ett elegant och trivsamt fjällhus, inspirerat av den klassiska bebyggelsen i Härjedalen. 

Lokatten är ca 130 kvm och har luftiga och generösa sociala ytor, 5 sovrum och två badrum. Huset är riktat mot sydväst med en stor altan och omgiven av natur och de ligger på några av områdets bästa tomter då det inte finns någon bebyggelse framför huset. 

 

Fjällhus Lokatten
Rulla till toppen