VARFÖR INTE BÖRJA DAGEN MED ETT BAD & FÅ ETT HÄRLIGT UPPVAKNANDE FÖR KROPP & SJÄL!

Läs mer

Vår egen tjärn. Ta ett bad eller hyr en S.U.P.

Ta ett dopp i tjärnen

Bara ett stenkast ifrån huvudbyggnaden ligger våran egen lilla tjärn. Där du när som helst kan ta ett uppfriskande dopp!

Det finns flera fina badplatser i området. Baddammen i Tjärnbräcka är mysig för stora som små med en uppblåsbar flytande studsmatta som man kan simma ut till.

Vid Lossen finns en vacker badplats med sin karga stenstrand och de omgivande fjällen. Här kan ni vara för er själva, ta ett dopp och njuta av den underbara utsikten. För att komma hit fortsätt vägen förbi Tjärnbräcka.

Längs Ljusnan kan man både paddla SUP och ta ett bad. Ta med dig väskan med vår uppblåsbara SUP i och njut av Ljusnans ringlande vatten från Flon i Bruksvallarna till Bruksgården. Efter Bruksgården så blir det mer strömmande vatten. Du passerar många fina stopp för lunch och fika på de många stränderna längs vägen, det finns även möjlighet till att fiska och bada i det kristallklara vattnet. Tänk på att detta är en längre tur så starta vid Flon paddla nedströms i lugn takt, njut av omgivningen och vänd när det passar dig.

Stand Up Paddling

Nyhet! Att paddla Stand Up Paddleboard (SUP) är ett annorlunda sätt att ta sig fram på vattnet. Du använder hela kroppen samtidigt som du kan njuta av underbara vyer i fjällmiljö.

Hyr din Stand Up Paddleboard (SUP) och ge dig ut på en upplevelse på vattnet. Den är uppblåsbar så vill man utforska Funäsfjällens vatten finns alla möjligheter. Paddel och flytväst ingår. Börja din upplevelse på vår fina tjärn vid Tännäskröket.

Våra andra aktiviteter

hemkroket20

En natt på K2

baversafari_top

Bäversafari

GOLF

Golf i storslagen fjällmiljö

Cykling i flowtrail på Tännäskröket

Cykling

fjällfiske_4

fiske – Sveriges största fiskeområde

summer-canoeing

Kanot – genom orörd vildmark

Fjällvandring i Tännäskröket

Fjällvandring

Bläddra till toppen