Vinterdrömmar – Tännäskröket

VINTERDRÖMMAR

Med gratis liftkort för barn och ungdomar

Boka Vinterdrömmar

Erbjudandet Vinterdrömmar, som innebär att alla barn och ungdomar får gratis liftkort hos oss på Tännäskröket, går att boka från vinterns första skidsvängar den 20 december, fram till säsongens sista sladdstopp den 27 april.

Välj mellan kortvecka, långhelg eller helvecka – i stuga eller lägenhet. Då ingår liftkortet Tännäspasset för dina barn och ungdomar, fram till dagen de fyller 18 år. 

Liftkorten syns som ett tillval i sista steget av din bokning.

Jul i backarna

Andas ut och släpp barnen fria

På Tännäskröket vill vi att du ska trivas och må bra. Det gäller också dina barn – eller morföräldrarna som följer med. Det är därför så många väljer att komma tillbaka till oss för att uppleva sin vinterdröm. Här är det vackert och storslaget – men avslappnat och okrångligt. Som att man hittat hem – det är därför vi kallar oss Ett eget ställe i fjällen. 

2720c03d-2dfd-4f8b-9bdc-9a8de08c1f17

Om tännäskröket

Här i Tännäskröket behöver du inte ta bilen mellan olika platser eller aktiviteter. Allt finns samlat på ett och samma ställe med skidåkning i skyddad fjällterräng och storslagen utsikt, här är dessutom ofta soligt och vindstilla.

Fjällhusen du bor i är trivsamt byggda i fjällsluttningen med sydvästläge för utsikt mot solnedgångar och stjärnhimlar. Inredningen är ekologisk i skandinavisk stil med möbler från svenska Norrgavel, perfekt för spelkvällar, stugmys och spagettimiddagar.

På Tännäskröket finns lekfull alpin skidåkning i alla väderstreck, spännande offpist, längdspår, skoterleder och all service som behövs på en fjällanläggning. Här finns också den gemytliga fjällrestaurangen Árran.

 

sportlov74
Julmys

Hitta till oss

Våra andra aktiviteter

Brasmys

Jul och nyår på Tännäskröket

Malte

Malteklubben – vinter

Alpin skidåkning på Tännäskröket i Funäsfjällen

Alpinskidåkning

Längdskidåkning

Längdskidåkning

Malte Myskoxe

Skidskola – för små & stora

falkboet

Falkboet – i myskoxarnas rike

winter-scooter

Skoter – 610 km leder

Myskoxe i Tännäs

Myskoxar – Träffa ett urtidsdjur

Längdskidåkning med pannlampa

Längdskidåkning med pannlampa

06072011-IMG_5078 kopia

ROGENS NATURRESERVAT

winter-fishing

Vinterfiske – isborr & pimpelspö

Rulla till toppen