Bröllop i fjällen är magiskt – Tännäskröket

BOKA EN EGEN SKIDANLÄGGNING TILL ERT BRÖLLOP

Miljön och upplägget är så unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

MER OM BRÖLLOP HÄR

Bröllop i fjällen är magiskt

Den storslagna naturen i Tännäs skapar fantastiska möjligheter för storslagna upplevelser.

Hos oss bokar ni i princip en helt egen skidanläggning till ert bröllop. Skidåkningen blir ett jätte trevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt ihop och bli ett sammanknutet gäng. Miljön och upplägget är så unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

Vigsel

Vigseln kan ske på valfri plats utifrån egna önskemål men tre bra alternativ är:

Tännäs Kyrka – Sveriges högst belägna kyrka

Toppstugan – 1 000 meters höjd med makalös utsikt

Fjälltjärn – vid spegeln av vår egna fjälltjärn mellan de två bergen

Bröllopsmiddag & FEST

Restaurang Árran är utnämnd av White Guide som en av fjällvärldens bästa. Vi tar fram våra menyer utifrån det fjällskafferiet har att erbjuda. Bröllopsfest efter middagen kan ske antingen i restaurangen eller i vår festlokal på ovanvåningen med plats för 160 sittande gäster. 

Árran är också en jättetrevlig lokal för bröllopsfesten. Här finns även plats för liveband om man vill. 

Bröllopssvit

Vi har en alldeles speciell bröllopssvit i form av en liten stuga högt upp på berget. Vakna som nygift par 900 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen. Stugan har ingen el utan uppvärmning sker från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter. Frukost levereras valfri tid på morgonen.

Aktiviteter

Vi kan arrangera slalomtävlingar och liknande aktiviteter. Varför inte låta brudens kompisar utmana brudgummens?

Ett annat trevligt tillägg är afterski i toppstugan eller i vår restaurang. Med eller utan trubadur. Kanske med frågesport där gästernas kunskaper om brudparet testas?

I övrigt har vi Sveriges bästa skoterleder och en mysig SPA-kåta med bastu och bubbelbad som kan avnjutas i par eller större grupper.

Läs mer om våra vinteraktiviteter & sommaraktiviteter

AfterSki-middag innan bröllopet eller avsluta med en brunch

Kommer gästerna upp torsdag-söndag för ert bröllopsfirande kan det vara trevligt med en gemensam middag även dagen innan bröllopet. Då brukar vi rekommendera en enklare after-ski buffé för en lättsam och trevlig stämning.Vill man så passar det bra att avsluta vistelsen med en gemensam brunch innan hemresa.

Rulla till toppen