Boka en egen fjällresort för ert möte

Läs mer

Konferens & möten i fjällen

Tännäskröket är en plats för att samlas och trivas. Det är därför vi kallar oss ett eget ställe i fjällen. Vår genuina fjällresort passar sig utmärkt för konferens, fest och bröllop då allt finns samlat inom gångavstånd. 

Vi har fina lokaler för möten, måltider och tillställningar.  

Här bor ni i vackra och modernt utrustade fjällhus och lägenheter med inredning från Norrgavel. Ni har alltid nära till konferenslokal, restaurang och spa-kåta.

I centumbyggnaden finns konferenslokaler och den gemytliga restaurang Árran. 

I spa-kåtan finns bastu, jacuzzi och relaxavdelning. En perfekt plats att slappna av på och låta dagens intryck sjunka in.

 

Vi har även en SPA-kåta med bastu, jacuzzi och relaxavdelning. En perfekt plats att slappna av på och låta dagens intryck sjunka in.

Tännäs ligger i Sveriges sydligaste högfjällsområde och är förutom skidåkningen känt för sin vandring, cykling, fiske, paddling & den unika möjligheten att se myskoxar i sin naturliga hemmiljö.

Ni får möjlighet att konferera i en avslappnad och storslagen miljö som ger inspiration till kreativitet och nystart.

Utöver konferens och trevliga måltider i restaurang Árran så hjälper vi er gärna med att sätta ihop aktivitetspaket som får era medarbetare att lära känna varandra bättre och bli ett sammansvetsat gäng.  

Våra andra erbjudanden

Solnedgång i Tännäskröket i Funäsfjällen.

Påskerbjudande på Tännäskröket

Skidåkning på Tännäskröket i Funäsfjällen

Vårskidåkning Kampanj

Bröllop på Tännäskröket

Bröllop i fjällen

Brf Renstråket

Ett eget fjällboende?

Bläddra till toppen