Boka en egen fjällresort för ert möte

Läs mer

Konferens & möten i fjällen

Tännäskröket är en plats för att samlas och trivas. Det är därför vi kallar oss ett eget ställe i fjällen. Vår genuina fjällresort passar sig utmärkt för konferens, fest och bröllop då allt finns samlat inom gångavstånd. 

Vi har fina lokaler för möten, måltider och tillställningar.  

Här bor ni i vackra och modernt utrustade fjällhus och lägenheter med inredning från Norrgavel. Ni har alltid nära till konferenslokal, restaurang och spa-kåta.

I centumbyggnaden finns konferenslokaler och den gemytliga restaurang Árran. 

I spa-kåtan finns bastu, jacuzzi och relaxavdelning. En perfekt plats att slappna av på och låta dagens intryck sjunka in.

 

Vi har även en SPA-kåta med bastu, jacuzzi och relaxavdelning. En perfekt plats att slappna av på och låta dagens intryck sjunka in.

Tännäs ligger i Sveriges sydligaste högfjällsområde och är förutom skidåkningen känt för sin vandring, cykling, fiske, paddling & den unika möjligheten att se myskoxar i sin naturliga hemmiljö.

Ni får möjlighet att konferera i en avslappnad och storslagen miljö som ger inspiration till kreativitet och nystart.

Utöver konferens och trevliga måltider i restaurang Árran så hjälper vi er gärna med att sätta ihop aktivitetspaket som får era medarbetare att lära känna varandra bättre och bli ett sammansvetsat gäng.  

Våra andra erbjudanden

Brf Renstråket

Ett eget fjällboende?

Bläddra till toppen