Events for 7 augusti, 2024 – Tännäskröket

Vandring med Yoga

Vandra upp till toppen av Hemkröket och njut av en yogastund med fantastik utsikt! OBS, förbokas, och medtag egen yogamatta. För mer information och bokning: Vandring med yoga, Aktiviteter | Tännäskröket (tannaskroket.se) Alternativt kontakta receptionen: bokning@tannaskroket.se eller 0684-24000

375kr

Barnyoga 3-5 år

Tännäskröket Karl Johan väg 1, Tännäs

Vi går in i sagornas värld och yoga till en så kallad ”yogasaga”. Yogan är barnens egen tid, men självklart är vuxna välkomna att sitta med om barnet önskar. Endast 10 platser/tillfälle. För mer information och bokning: Barnyoga , Aktiviteter | Tännäskröket (tannaskroket.se) Alternativt kontakta receptionen: bokning@tannaskroket.se eller 0684-24000.        

Barnyoga 6-12 år

Tännäskröket Karl Johan väg 1, Tännäs

Vi provar på andningsövningar, yogapositioner - så kallade ”asanas” och avslappningsövningar. Yogan är barnens egen tid, men självklart är vuxna välkomna att sitta med om barnet önskar. Endast 10 platser/tillfälle. OBS! Förbokas. För mer information och bokning: Barnyoga , Aktiviteter | Tännäskröket (tannaskroket.se) Alternativt kontakta receptionen: bokning@tannaskroket.se eller 0684-24000.        

Rulla till toppen