Uthyrning – Tännäskröket

VI HJÄLPER DIG TILL RÄTT UTRUSTNING

Välkommen till vår sportshop och uthyrning

Läs mer

Uthyrning

Här hittar du det mesta som kan behövas för en lyckad fjällsemester i Tännäskröket och Funäsfjällen. Det gäller för både sommar- och vintersäsong. Här kan du hyra skidor, köpa skidpass för Tännäskröket och även fjällpass som gäller för anläggningarna i Ramundsberget, Tänndalen, Tänndalsvallen, Funäsdalsberget och Kappruet.

Uthyrningen Tännäskröket

Du behöver inte ha egna skidor för att njuta av en aktiv semester! Hyr all utrustning du behöver för såväl längd som alpint hos oss. I skiduthyrning har vi under några år samarbetat med K2 och Madshus. K2 är kända för sin innovation, kvalitet och passion för skidsporten.

Skidorna är nyvallade och nyslipade, allt för att din skidåkning ska bli så bra som möjligt. Den kunniga personalen hjälper dig att hitta rätt i utrustningsdjungeln, så att du får skidor och annan utrustning efter behov och erfarenhet.

Uthyrning under sommaren

På sommaren kan ni hyra cyklar, Stand-up-paddle boards och friluftsutrusning för era fjälläventyr så som tält. Läs mer om tältning på Tännäskröket under sommaren här>

Sportladan i Tännäs

Med sitt optimala läge i Tännäs där väg 84 och 311 möts hittar ni Sportladan. Här finns all utrustning för en lyckad fjällsemester. Skiduthyrning, skidpass, sportshop & verkstad.

Där hittar ni bra kampanjer och unika märken för området, för att du ska få en bättre fjällupplevelse till ett bättre pris. Ni hittar märken som North Bend, 2117 of sweden, Pinewood, Hestra, Röhnisch, Appertiff, Giro, Ulvang, Lindberg, Lillsport, Sqrtn, Future Trading, Lapierre Bikes, Viking, Normark, Abu Garcia, Haglöfs.

Här kan ni besöka Sportladans hemsida!

Välkomna in!

Rulla till toppen